SPECIALE KOFFIE RECEPTEN MET ATTIBASSI BENELUX

 

Met de diverse Attibassi koffiemelanges, als basis, zijn niet alleen de standaard koffie recepten te maken. Ook speciale koffie recepten. Door het toevoegen van opgeschuimde melk, verschillende siropen of mouse in diverse smaken ontstaan mooie en bovenal smakelijke koffiecreaties. Schenk ze langzaam in helder transparant glaswerk om de opbouw in lagen mooi aan tafel te presenteren. Ook hierin geldt natuurlijk dat de oefening ervan kunst baart.

Bologna

BOLOGNA

2 delen hazelnootmouse
1 deel karamelsiroop
1 deel vanillemouse
1 deel espressokoffie
3 delen chocolademouse
vanillesiroop ter decoratie

CARAMEL MACCHIATO

CARAMEL MACCHIATO

1 deel espressokoffie
1 deel vanillesiroop
1 deel warm melkschuim
zachte karamelstukjes ter decoratie

ESPRESSO CON PANNA

ESPRESSO CON PANNA

1 of 2 delen espressokoffie
1 deel geklopte slagroom
1 deel warm melkschuim
Suiker

TRICOLORE ESPRESSO MACCHIATO

TRICOLORE ESPRESSO MACCHIATO

1 deel espressokoffie
1 deel chocoladesiroop
1 deel hazelnootsiroop
1 deel vanillesiroop
1 deel warm melkschuim

Genova

GENOVA

2 delen espressokoffie
2 delen karamelmouse
2 deel chocolademouse
2 delen geklopt slagroom
Cacaopoeder

ICE COFFEE

ICE COFFEE

2 delen espressokoffie
1 deel gembersiroop
2 delen zoete ongeklopte slagroom
3 delen crushed ice

Napoli

NAPOLI

1 deel gecondenseerde melk
1 deel chocoladesaus
1 deel espressokoffie

Palermo

PALERMO

1 deel vanillesiroop
1 deel espressokoffie
1 lepel warm melkschuim

PISA

PISA

1 deel espressokoffie
2 delen hazelnootmouse
3 delen chocolademouse
slagroom ter decoratie

ROMA

ROMA

2 delen chocoladesaus
1 deel vanillesiroop
1 deel espressokoffie
1 deel karamelsiroop
chocoladesaus ter decoratie

VENEZIA

VENEZIA

1 deel espressokoffie
2 delen koud melkschuim
Cacaopoeder

VERONA

VERONA

1 deel espressokoffie
1 deel hazelnootmouse
1 deel warm melkschuim