MELKKANNEN VAN ATTIBASSI BENELUX

CONCEPT-ART MELKKAN 350ML BIJ ATTIBASSI BENELUX

MELKKAN 350ML CONCEPT-ART BIJ ATTIBASSI BENELUX

Een lekker klein, compact formaat melkkan om melk in op te schuimen, je melk in over te schenken tijdens het bereiden van meerdere melkkoffie’s of koffie op te vangen voor je latte macchiato. Een goede melkkan werkt gemakkelijker, sneller en schoner. De kan en de handgreep zijn van dik RVS om lang mee te gaan. En gemakkelijk in de vaatwasser te kunnen. Te gebruiken met een espressomachine voorzien van stoompijp.

Inhoud: 350 ml

Prijs per stuk: € 17,95

Bestel hier direct of vraag naar de mogelijkheden bij grotere afnames.

CREMA D'ORO ESPRESSOBONEN VAN ATTIBASSI BENELUX

MELKKAN 590ML CONCEPT-ART BIJ ATTIBASSI BENELUX

Een medium size melkkan om melk op te schuimen met de stoompijp van je espressomachine. Een goede melkkan die lekker in de hand ligt, maakt het mogelijk zonder te knoeien cappuccinoschuim te schuimen. De stevige handgreep houdt je grip op jouw melkschuimproces. Gemaakt van dik RVS om lang mee te gaan. En gemakkelijk in de vaatwasser te kunnen. Te gebruiken met een espressomachine voorzien van stoompijp.

Inhoud: 590 ml

Prijs per stuk: € 19,95

Bestel hier direct of vraag naar de mogelijkheden bij grotere afnames.

ATTIBASSI SUBLIME ESPRESSOBONEN VAN ATTIBASSI BENELUX

MELKKAN 1500ML CONCEPT-ART BIJ ATTIBASSI BENELUX

Met deze grote melkkan is in een keer een grote(re) hoeveelheid melk tegelijk op te schuimen. Voor meerdere espresso macchiato’s, cappuccino’s en of latte macchiatto’s. De grote handgreep houdt grip op je opschuimwerk. Gemaakt van dik RVS om lang mee te gaan. En gemakkelijk in de vaatwasser te kunnen. Te gebruiken met een espressomachine voorzien van stoompijp.

Inhoud: 1500 ml

Prijs per stuk: € 28,95

Bestel hier direct of vraag naar de mogelijkheden bij grotere afnames.

CONCEPT-ART THERMOMETER BIJ ATTIBASSI BENELUX

MELKTHERMOMETER CONCEPT-ART BIJ ATTIBASSI BENELUX

Tijdens het melk opschuimen voor een lekkere espresso macchiato, cappuccino of latte macchiato is de temperatuur van je melkschuim van groot belang. Het proces staat of valt met goede handelingen bij de juiste temperatuur. Gemaakt van RVS om lang mee te gaan. Met clip om een vaste positie in je melkkan te hebben en houden. En gekleurde houder.

Formaat: 3 cm doorsnede en 15 cm lang

Prijs per stuk: € 12,95

Bestel hier direct of vraag naar de mogelijkheden bij grotere afnames.